Bekijk het gastenboek - Schrijf een berichtje

Pagina 4


Ellen

Hi Manon,
Ik werk voor een Belgisch trendwatching bedrijf en in ons jaarlijks trendrapport zetten wij interessante mensen in de spotlight. We vinden je tractorreis fantastisch en zouden je graag een plaatsje geven in ons rapport.

Graag hoor ik van je of je het ziet zitten.

Groeten,


Ellen

Geschreven: 2012-11-16 01:06:09


Beste Manon,
Ik kwam je een paar weken geleden tegen in Amsterdam!
Ik ben meteen naar je site gegaan en zo'n tof shirt besteld en betaald.
Nu ben ik alleen nog in afwachting van het shirt.
Is de opdracht en betaling goed binnen gekomen?
Groetjes Daphne Ruisendaal - Lycklama Nijeholt

Geschreven: 2012-11-11 21:33:31


Bas

Dag Manon,
die ik overal tegen kom ;-).

Het is 2 3 jaar geleden of zo dat we elkaar voor het laatst zagen in een bibliotheek in de buurt van Hilvarenbeek. Je zat midden in de voorbereidingen van je expeditie. Twee jaar later is het gelukt; mogelijk zelfs Al-Jazeera die je volgt op je expeditie op Antarctica!

Ik wens je erg veel succes met de laatste km's, de sponsorcontracten, je 2e boek, de filmopnames, etc. Geniet ervan en 'keep inspiring'; de wereld heeft het nodig :-)


Geschreven: 2012-10-19 12:23:17


saskia zwolle

Waarde manon,

Ik hoorde je op Tedxdelft verhalen over je traktorreis, geweldig! wist wel van je onderneming, maar heb je tijdens je tocht niet gevolgd, dus zeer verrassend om zo je te zien/horen.
Je verhaal is zeer inspirerend voor iedereen, maar zeker ook voor studenten, al dan niet worstelend met keuzestress en focus. 'k zou je dan ook graag uitnodigen om je verhaal te komen vertellen voor het studium generale van saxion hogescholen. Ik veronderstel dat het niet meer lukt om dat voor 6 december 2012 of 10 januari 2013 te organiseren?
StudiumGenerale programma's vinden meestal plaats van 16h-17h30 te Deventer. Uiteraard hebben we bescheiden honorarium beschikbaar.

Afijn, ik hoop dat je in de gelegenheid bent om contact met mij op te nemen via 06 20 313 973 of per mail. s.j.zwolle@saxion.nl

vriendelijk gegroet, saskia zwolle

Geschreven: 2012-10-16 13:39:03


Claudia

Dag Manon,

Dank voor je inspirerende verhaal tijdens de TEDx in Groningen vandaag. Ik was geroerd.
Je vriend Rogier wees mij nog op het gedicht van Charlie Chaplin. Ik heb het zojuist gelezen en herken er helemaal de zengedachte in die ik aan mijn cursisten probeer over te brengen. Zie www.zen.nl/groningen
Ik wens je heel veel succes en plezier met de rest van je reis en ik wens jou en de jouwen het allerbeste toe!
Hartelijke groeten,

Claudia van Orden
Hanze University Groningen

Geschreven: 2012-10-03 20:38:13


Danica Zewald

Beste Manon,
Bedankt voor je lezing vanavond op het Horizon college, ik heb ervan genoten en ik weet zeker dat je hebt bijgedragen aan het enthousiasmeren
van de aanwezige deelnemers om hun dromen te volgen en waar te maken. Ik ga je volgen op volgende reis en uiteraard je steunen met kilometers en t-shirts. Ook je boek ga ik lezen.
Succes met het vervolg van je reis
Danica Zewald, Kenniscentrum Handel

Geschreven: 2012-09-27 22:07:41


Manon

Dag buurman,

Je kan bij het Stadsdeelkantoor een parkeervergunning aanvragen, dan kost het geen 36 euro per dag meer, maar waarschijnlijk weet je dat al. De mijne kreeg ik na 7 maanden, bij de aanvraag kreeg ik meteen een overloop-vergunning en mocht ik tot het krijgen van de vergunning in de Apollo-buurt parkeren, om de hoek.
Tractoren en motoren hebben inderdaad meer vrijheden dan auto's, daar kan ik niets aan doen, dat is gewoon fijn van de wet. Zoals ik al zei zal ik de tractor niet lang meer in Amsterdam houden, heb 'm nu alleen nog een aantal keren nodig voor mijn werk. Ik heb de trekker uit je straat gehaald. Ik voelde me er zo welkom dankzij je berichtjes. Succes met het parkeerprobleem, we hebben er allemaal last van, je bent niet de enige.

Geschreven: 2012-09-24 09:28:56


Young Pumpkin

Hallo Manon, bedankt voor je reactie. Helaas kan ik het er niet mee eens zijn. In de eerste plaats is jouw tractor niet als de auto van de buurman. Er zit namelijk geen kenteken op, ik neem aan dat je er geen 36 euro per dag parkeergeld voor betaalt. Ik neem ook aan dat als je dat wel zou moeten doen, zoals de buurman, je hem niet een maand zou hebben laten staan. Als ik er naast zit, laat het me weten. Verder gaat het bij jou niet om een parkeerplek voor een voertuig, maar om een stalling, nu al bijna een maand. Dat kan toch ook ergens anders?

Geschreven: 2012-09-14 09:33:37


Manon

Dag buurman,

Ik snap je parkeerprobleem, ik woon (al 13 jaar) ook in deze buurt en heb er ook mee te maken. Mijn tractor is helaas net als de auto van je buurman. Heel vervelend, maar we hebben allemaal een parkeerplek nodig in deze buurt voor ons voertuig. Lange tijd waren we in het buitenland, nu ben ik weer terug. Sorry.

Ik zal hem niet heel lang meer in deze buurt houden dat beloof ik!

Geschreven: 2012-09-10 16:02:48


young pumpkin

Hallo! Er staat nu al 2 weken een grote tractor voor mijn deur. Als ik aan kom rijden kan ik geen parkeerplaats vinden. Daar is een parkeerplaats in de Pijp niet voor bedoeld. Wanneer halen jullie die kar eens weg?

Geschreven: 2012-08-28 19:07:28


Pagina: #1 2 3 4 5 6 7 8 9 van 234