mijn belofte

“Aan iedereen die een een droom meegaf aan een meisje op een tractor.
Ik heb je een belofte gedaan. Ik heb beloofd dat jouw droom met me mee zou gaan op een avontuur over de wereld naar het zuidelijkste puntje van de aardbol De Zuidpool.

Ik wil je laten weten:
Het heeft even geduurd maar het is me gelukt! Ik ben er!
Misschien komen dromen toch uit!
Ze komen uit! Geloof in ze, zet je stappen er heen. Echt waar, de werkelijkheid is zo mooi. 

En daar is een ander deel van de belofte die ik gemaakt heb… en daarin heb ik een kleine beslissing genomen die ik je graag wil laten weten.

Op de geografische Zuidpool realiseerde ik me dat dit niet de meest gepaste plek is om een sneeuwpop te maken. Op het Amerikaanse onderzoekbasis hier komen en gaan dagelijks mensen, voertuigen en zelfs vliegtuigen.

Ik voelde de behoefte om de dromen nog een beetje langer bij me te houden. En ik reis terug naar het weidse, wit bevroren landschap van Antarctica. Daar zal ik een plek vinden, op dit uitzonderlijk mooie continent, om de sneeuwpop met de ‘dromen van de wereld’ in z’n buik te maken.

Ik hoop dat je het eens kunt zijn met mijn beslissing.

En er is eigenlijk maar één ding wat ik voor nu kan zeggen – wordt vervolgd!

En wil je je droom nog meegeven voor in de buik van de sneeuwpop, dan kan dit nog. Geef hem door op www.tractorgirl.nl

Tot snel

- wordt vervolgd –

Manon

This entry was posted in Blog and tagged on by .

Leave a Reply